Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

5 pași pentru a amenaja o locuință Wabi-Sabi

Postat de Admin

"Wabi-sabi" este un termen japonez care inseamna, in esenta, gasirea frumusetii in imperfectiune. Wabi se refera la a trai cu umilinta si simplitate, in armonie cu natura, in timp ce Sabi este definit ca abilitatea de a accepta ciclul de viata al lucurilo

Riverside Residence - un nou stil de viata, nu doar o casa noua

Postat de Admin

Situat la doar 10 minute de condus de Bucuresti, Riverside Residence imbina perfect facilitatile urbane cu intimitatea specifica micilor comunitati.

Investitie imobiliara de 8 milioane de euro pe piata office din Bucuresti: fostul sediu Petrom de pe Calea Victoriei va fi restaurat!

Postat de Admin

Fostul sediu al companiei Petrom din apropiere de Piata Victoriei, in prezent abandonat, va fi readus la viata in urma unei investitii de 8 milioane de euro din partea dezvoltatorului israelian Hagag Development.

ANAF: controale antifrauda in randul dezvoltatorilor imobiliari

Postat de Admin

ANAF a anuntat ca, in perioada urmatoare, va demara analize de risc pentru companiile de dezvoltare imobiliara, urmand sa lanseze controale la firmele cu probleme identificate.

Aeroportul Baneasa va fi redeschis pentru zboruri comerciale

Postat de Admin

Aeroportul Baneasa urmeaza sa intre in lucrari de reamenajare, care sa permite extinderea capacitatii de pasageri de la 30 de calatori pe ora la 300 de calatori pe ora.

Sibiu, orasul in care cetatenii pot transmite sesizari catre primarie direct din aplicatie

Postat de Admin

Recent, administratia locala a Sibiului a bifat inca un punct in favoarea locuitorilor, lansand aplicatia Sibiu City App.

Bancile pentru Locuinte, deblocate dupa 2 ani

Postat de Admin

In data de 13 iunie a fost aprobata in Parlament noua lege privind Sistemul de Economisire Creditare, folosit in cadrul programelor cunoscute drept Banci pentru Locuinte.

Danezii cumpara din ce in ce mai mult teren agricol in Romania! Ce companie este al patrulea cel mai mare latifundiar din tara?

Postat de Admin

Compania daneza Ingleby a facut o serie de investitii majore in terenuri agricole si paduri din tara noastra, devenind al patrulea cel mai mare proprietar de terenuri din Romania.

Jumatate din populatia Romaniei nu are acces la canalizare

Postat de Admin

INS a publicat cel mai recent raport care analizeaza racordarea populatiei la un sistem de canalizare si rezultatele sunt descurajante, in ciuda unor imbunatatiri in ultimii ani.

O treime din spatiile comerciale din Romania se afla in Bucuresti!

Postat de Admin

Bucurestiul ramane de departe cel mai important pol comercial al tarii, insa orasele din vest recupereaza rapid terenul prin rata mare de dezvoltare.

1234...299

Anunturi recente:

Apartament 2 camere Vitan, Bucuresti 58 m2 2 camere Localizare Et.3/P+10 299€
Apartament 2 camere Vitan, Bucuresti 58 m2 2 camere Localizare Et.3/P+10 299€
Garsoniera Damaroaia, Bucuresti 47 m2 Garsoniera Localizare Et.3/P+10 350€
Garsoniera Rahova, Bucuresti 37 m2 Garsoniera Localizare Et.1/P+10 244€
Garsoniera Rahova, Bucuresti 37 m2 Garsoniera Localizare Et.1/P+10 244€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu