Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Breaza

Vanzare teren constructii 844 mp, Breaza, Breaza 80.000€

Vanzare teren constructii 844 mp, Breaza, Breaza

Breaza, Breaza

REL4000140 Va propunem spre vanzare un teren cu o suprafata de 844 mp pozitionat la strada, in sensul de mers spre Breaza. Terenul are o deschidere de 14.90 metri liniari si o adancime de 60,70 metr[...]

80.000€ 844 m2 Teren constructii Localizare

Ultimele stiri:

Anul 2020 este un an atipic din toate punctele de vedere. Iar dacă discutăm din punct de vedere imobiliar, 2020 s-a dovedit unul suprinzator. Niciun specialist imobiliar nu a putut spune cu exactitate care va fi trendul… Unii analiști au conturat ideea unei crize imobiliare apoteotice, alții au vehiculat o scădere mare a prețurilor, în timp ce anumiți experți imobiliari au pus accentul strict pe adaptarea prețurilor la cerere versus ofertă.

Starea de urgenta a trecut, starea de alerta a ramas! Efectele pandemiei se resimt in piata imobiliara, o multime de informatii vehiculand o potentiala criza economica si scaderi drastice de preturi ale proprietatilor. Pe fondul incertitudinilor din piata preturile la vanzare din ultima perioada s-au ajustat. Scaderea a inceput sa se resimta dupa ridicarea starii de urgenta, ca efect al constrangerilor economice si sociale din timpul Lock-Downului, dar si al scaderii cererii de cumpare de pe unele segmente.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu