Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Anunturi Imobiliare Sanislau

De vanzare la licitatie publica casa in Sanislas, jud. Satu Mare 13.104€

De vanzare la licitatie publica casa in Sanislas, jud. Satu Mare

Sanislau, Sanislau

Imobil compus din casa de locuit, cu suprafata utila de 94 mp, cu teren asociat in suprafata totala de 1.439 mp, Sanislau, str. Garii nr. 1290, Sanislau. Bunul se vinde in licitatie publica, pretu[...]

13.104€ 94 m2 Casa/Vila Localizare
Casa si teren in localitatea Sanislau, jud. Satu Mare 18.562€

Casa si teren in localitatea Sanislau, jud. Satu Mare

Sanislau, Sanislau

Casa si teren intravilan, in suprafata de 6.505 mp, situata in localtatea Sanislau, jud. Satu Mare Descrierea proprietatii Imobil compus din casa de locuit in suprafata utila de 56 mp si teren in sup[...]

18.562€ 56 m2 Casa/Vila Localizare

Ultimele stiri:

Continuam seria "Imobiliarele si Coronavirusul" cu un interviu scurt si la obiect al managerului agentiei imobilare No Risk, Florin Ionita. NoRisk se ghideaza dupa sintagma Veni, vidi, vendidi si vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o gama de servicii si produse premium. Dupa cum profesionistii NoRisk o spun: “Succesul nostru depinde de seriozitatea angajamentului nostru.”

In episodul 5 al serialului "Imobiliarele si Coronavirusul" veti gasi un interviu in exclusivitate al Cristinei Fratila, manager AXIA , care alaturi de partenerii sai de business s-a repliat si a gasit metode de succes pentru a fructifica in favoarea lor aceasta situatie de pandemie instaurata la nivel mondial. Agentia imobiliara AXIA este o companie axata pe tranzactionarea in segmentul office. Ce raspunsuri ne-a acordat in exclusivitate Cristina Fratila, ce masuri vor aplica membri AXIA pe segmentul de office in care activeaza ramane sa cititi in interviul urmator:

In episodul 4 al seriei Titirez.ro - "Imobiliarele si Coronavirusul", a raspuns invitatiei noastre la interviu una dintre cele mai experimentate agentii imobiliare din piata, Apulum94, cu o vechime de 26 de ani in real estate-ul romanesc, prin vocea a doi profesionisti: Dragos Costache - Director si Mitrica Ovidiu - Broker imobiliar. Urmariti raspunsurile acestora pentru a afla ce masuri iau in perioada de pandemie, cum se reinventeaza si ce sfaturi dau colegilor de breasla pentru a trece cu bine peste acest impas.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu