Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Ocina de Jos

Teren intravilan cu autorizatii  constructie in  OCINA DE JOS,  jud PH  25.000€

Teren intravilan cu autorizatii constructie in OCINA DE JOS, jud PH

Ocina de Jos, Ocina de Jos

 Va prezint un teren intr o zona frumoasa aflata printre dealurile din Prahova. Pe terenul de  818 mp se poate construi o casa de vacanta cu parter si mansarda cu o suprafata de 140 mp, din [...]

25.000€ 818 m2 Teren constructii Localizare
Teren de vânzare in Ocina de Jos 21.600€

Teren de vânzare in Ocina de Jos

Ocina de Jos, Ocina de Jos

Terenul este situat in intravilanul comunei Adunati, sat Ocina de Jos si are o suprafata de 2160 mp.Deschiderea terenului este 14,50 ml. Utilitati: apa si curent electric, la limita proprietatii. Ter[...]

21.600€ 2160 m2 Teren constructii Localizare

Ultimele stiri:

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Alegerea sistemului de încălzire pentru locuința ta este una dintre deciziile cele mai importante pe care le vei lua. Nu doar că va determina confortul și eficiența energetică a casei tale, dar va avea un impact semnificativ și asupra bugetului tău pe termen lung. Printre opțiunile de calitate se numără centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 de 25 kW, o soluție de încălzire în condensație care combină performanță, fiabilitate și economie într-un pachet modern și inteligent pentru o casă de dimensiuni medii.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu