Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Anunturi Imobiliare Targu-Mures

Teren si hale situate in Reghin, str Salcamilor nr 3 37.000€

Teren si hale situate in Reghin, str Salcamilor nr 3

Ady Endre, Targu-Mures

Se vinde la licitatie publica de catre lichidatoarea judiciara din cadreul Conti Insolv Sprl, teren in suprafta de 20.000 mp si spatii industriale, formate din hale, birouri, ateliere in suprafata uti[...]

37.000€ 1401 m2 Spatiu industrial Localizare Et.1/P+2
Teren intravilan arabil 8000 mp, Targu Mures 47.368€

Teren intravilan arabil 8000 mp, Targu Mures

Mureseni-Sat, Targu-Mures

Casazela va propune spre vanzare 2 parcele de teren arabil intravilan in suprafata totala de 8.000 mp, situate in localitatea Targu- Mures, Jud. Mures. Terenul este situat in Targu Mures, in zona Sere[...]

47.368€ 8000 m2 Teren agricol Localizare

Ultimele stiri:

Continuam seria "Imobiliarele si Coronavirusul" cu un interviu scurt si la obiect al managerului agentiei imobilare No Risk, Florin Ionita. NoRisk se ghideaza dupa sintagma Veni, vidi, vendidi si vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o gama de servicii si produse premium. Dupa cum profesionistii NoRisk o spun: “Succesul nostru depinde de seriozitatea angajamentului nostru.”

In episodul 5 al serialului "Imobiliarele si Coronavirusul" veti gasi un interviu in exclusivitate al Cristinei Fratila, manager AXIA , care alaturi de partenerii sai de business s-a repliat si a gasit metode de succes pentru a fructifica in favoarea lor aceasta situatie de pandemie instaurata la nivel mondial. Agentia imobiliara AXIA este o companie axata pe tranzactionarea in segmentul office. Ce raspunsuri ne-a acordat in exclusivitate Cristina Fratila, ce masuri vor aplica membri AXIA pe segmentul de office in care activeaza ramane sa cititi in interviul urmator:

In episodul 4 al seriei Titirez.ro - "Imobiliarele si Coronavirusul", a raspuns invitatiei noastre la interviu una dintre cele mai experimentate agentii imobiliare din piata, Apulum94, cu o vechime de 26 de ani in real estate-ul romanesc, prin vocea a doi profesionisti: Dragos Costache - Director si Mitrica Ovidiu - Broker imobiliar. Urmariti raspunsurile acestora pentru a afla ce masuri iau in perioada de pandemie, cum se reinventeaza si ce sfaturi dau colegilor de breasla pentru a trece cu bine peste acest impas.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu