Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

2017 - Retrospectiva unui an de referinta pentru portalul Titirez.ro

Postat de Admin

2017 a fost un an de cotitura pentru portalul Titirez.ro; un an in care am crescut accelerat, in care am schimbat strategiile din temelii, in care am pus accent pe calitate si pe rezultate.

Modul de calcul al impozitului pe chirii in 2018

Postat de Admin

Anul 2018 ne intampina cu o avalansa de modificari fiscale, unele dintre ele cu impact major asupra veniturilor companiilor si persoanelor fizice. Nici impozitul perceput proprietarilor care isi inchiriaza locuintele nu a scapat de modificari, anul 2018 a

Care este zona din Bucuresti care s-a scumpit cel mai mult in 2017?

Postat de Admin

Pretul mediu al unui apartament vechi de 3 camere din Bucuresti a fost 87.750 euro la finalul anului 2017. Aceasta valoare reprezinta un record pentru ultimii 8 ani, fiind similar cu pretul mediu din anul 2009.

Cand vom avea in sfarsit linie de metrou catre Aeroportul Otopeni?

Postat de Admin

Magistrala 6 de metrou este linia care ar trebui sa lege direct Gara de Nord de Aeroportul Otopeni, fluidizand traficul din zona de nord a Capitalei si deschizand noi oportunitati de dezvoltare.

Top 10: Cele mai exclusiviste apartamente din București oferite spre vânzare

Postat de Admin

Bucurestiul nu este cu nimic mai prejos fata de orasele celebre ale lumii, daca ne ghidam dupa ofertele imobiliare de lux promovate pe portalul Titirez.ro.

Programul "Prima Casa 2018", aprobat de guvern

Postat de Admin

Plafonul alocat al garanţiilor care pot fi emise pentru anul 2018 în cadrul programului ”Prima casă” însumează două miliarde de lei, potrivit unei Hotărâri aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului, iar marja maximă de dobândă a fost redusă de la 2,5%

Indicele ROBOR la 3 luni, la cea mai mica valoare din 14 noiembrie 2017

Postat de Admin

Conform celor mai recente statistici publicate de BNR, indicele ROBOR la 3 luni isi continua trendul de scadere, ajungand la pragul de 2% pentru prima data din 14 noiembrie 2017.

Noi functionalitati Imobmanager: Export automat spre Wizmo.ro si Anuntul Telefonic

Postat de Admin

După cum te-ai obișnuit, ImobManager – partenerul de încredere al afacerii tale – îți oferă exact funcționalitățile de care are nevoie un Supererou al Imobiliarelor.

Autorizaţiile de construire eliberate in noiembrie 2017 pentru clădiri rezidenţiale in crestere cu 26,6% faţă de luna noiembrie 2016

Postat de Admin

Conform datelor Institutului National de Statistica, numarul de autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale a crescut per ansamblu in perioada ianuarie-noiembrie 2017 cu 7.6%, comparat cu anul precedent.

Imobiliarele - cea mai buna forma de investitie din ultimii 150 de ani!

Postat de Admin

Subiectul investitiilor si plasamentelor monetare a fost dintotdeauna unul atractiv. Cu totii ne dorim sa putem investi banii economisiti intr-un mod cat mai profitabil si sigur.

123...283

Anunturi recente:

Apartament 2 camere Dristor, Bucuresti 85 m2 2 camere Localizare 649€
Apartament 3 camere Cismigiu, Bucuresti 120 m2 3 camere Localizare 1.350€
Apartament 3 camere Kiseleff, Bucuresti 115 m2 3 camere Localizare 1.200€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu