Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Își revine piața office? Anul 2023 ar putea aduce un nou RECORD de tranzacționare pentru spațiile de birouri din București!

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Schimbări la asigurarea obligatorie a locuinței: ce PRIME ANUALE se aplică începând cu NOIEMBRIE 2023?

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Uite legea, nu e legea! Anunț de ULTIMĂ ORĂ din partea lui Marcel Ciolacu: se renunță la noile limitări ale operațiunilor cu cash, cu două excepții

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Graba guvernanților de a implementa noile măsuri fiscale a crescut apetitul pentru tranzacții imobiliare în octombrie 2023. Avans de 13% pe segmentul apartamentelor!

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Titirez.ro, finalist în cadrul Galei Real Estate Magazine, la categoria „Portalul Imobiliar Inovator al Anului”

Postat de Admin

Cu o vechime de aproape 13 ani pe piața autohtonă, Titirez.ro este un brand-umbrelă pentru o rețea integrată, de 17 site-uri imobiliare, fiecare cu specificul său. Printre acestea se numără multecase.ro, imobiliare24.ro, imobiliare-net.ro, anunturi-imobiliare.net, anuntimobiliar.ro, paginiimobiliare.ro etc. De-a lungul timpului, rețeaua de site-uri a reușit să aducă în mod eficient la un loc cererea și oferta din piața imobiliară, facilitând o comunicare fructuoasă și atingerea unui numitor comun între cele două. Recent, însă, conducerea companiei a făcut un nou pas de importanță strategică pentru ansamblul serviciilor oferite de portal, în avantajul vânzătorilor, dezvoltatorilor și clienților finali deopotrivă. Este vorba despre încheierea unui parteneriat inedit cu platforma de criptomonede TOKERO: Titirez.ro a devenit, astfel, primul portal imobiliar din România care facilitează plățile cu criptomonede, dovedindu-și capacitatea de a păstra ritmul cu – și chiar de a anticipa – marile tendințe din industrie.

Costina Petrescu, CEO Titirez.ro, finalistă a Galei Real Estate Magazine la categoria „Leadership Feminin în Imobiliare”

Postat de Admin

Cu peste 15 ani de experiență în management, vânzări B2B, marketing și publicitate, Costina Petrescu, CEO Titirez.ro & imoPR, se numără printre FINALISTELE Galei Premiilor Real Estate 2023, la categoria LEADERSHIP FEMININ ÎN IMOBILIARE. Costina s-a alăturat echipei Titirez.ro în decembrie 2016, urmând ca în primăvara lui 2017 să devină chiar CEO-ul companiei. Din această poziție, s-a dedicat îmbunătățirii continue a paletei de servicii oferite clienților, atât agenții, dezvoltatori și vânzători particulari, cât și consumatori finali, respectiv cumpărători și chiriași. În toamna anului 2019, a făcut un pas foarte important atât pentru dezvoltarea pe termen lung a businessului, cât și pentru a se diferenția de concurență: fondarea imoPR, prima agenție de marketing și publicitate din România dedicată exclusiv domeniului imobiliar. Viziunea sa strategică, orientată spre viitor, a condus la implementarea revoluționară a plăților cu criptomonede pe portalul Titirez.ro, începând cu august 2023, printr-un parteneriat inedit cu TOKERO. Titirez.ro a devenit, astfel, primul portal imobiliar din România care facilitează plățile cu criptomonede, demonstrând, încă o dată, angajamentul Costinei de a fi întotdeauna cu un pas înaintea tendințelor din industrie.

TCS Urban Villas aduce case de vis la Târgul ImobXpo 2023 din Cluj-Napoca!

Postat de Admin

TCS Urban Villas, un nume de prestigiu în domeniul dezvoltării imobiliare, este mândru să își anunțe prezența la unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare din Cluj-Napoca, Târgul ImobXpo 2023.

Titirez.ro si imoPR participă la Târgul ImobXpo 2023 din Cluj-Napoca (3-5 noiembrie 2023)

Postat de Admin

Titirez.ro, portalul imobiliar de referință, și prima agenție de marketing, publicitate și PR imobiliar din România, imoPR, sunt încântați să anunțe participarea lor la unul dintre cele mai importante evenimente imobiliare din Cluj-Napoca, Târgul ImobXpo 2023!

Legea noilor măsuri fiscale este deja în vigoare și limitează DRASTIC operațiunile cu numerar. Vezi noile plafoane, aplicate de la 1 noiembrie 2023!

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

Președintele Iohannis și-a pus parafa pe „legea austerității”. Care sunt măsurile fiscale cu impact direct în imobiliare – deși luate, probabil, în calcul, DOUĂ au fost ELIMINATE!

Postat de Admin

Adriana Drăgușin

123...342

Anunturi recente:

Apartament 3 camere Drumul Taberei, Bucuresti 135 m2 3 camere Localizare 173.000€
Apartament 3 camere Drumul Taberei, Bucuresti 70 m2 3 camere Localizare 168.000€

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu