Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Techirghiol

 Vila 7 camere Techirghiol OFERTA!!! 120.000€

Vila 7 camere Techirghiol OFERTA!!!

Techirghiol, Techirghiol

Vila modernă de tip P+1 in Orasul Techirghiol - 7 camere / ideal pensiune / etc La 50 ml fata de Str.9 Mai Teren 500 mp proprietate/ receptie efectuata (cadastru,intabulare)/ racordata la utilitati([...]

120.000€ 210 m2 Casa/Vila Localizare
5 loturi de teren intravilan de 450 mp 65.250€

5 loturi de teren intravilan de 450 mp

Techirghiol, Techirghiol

5 loturi de teren intravilan, fiecare în suprafață de 450 mp, situate în Techirghiol, jud. Constanța. Loturi regulate, plane, cu raport al laturilor de aproximativ 1/1, cu deschidere la aleea de [...]

65.250€ 2250 m2 Teren constructii Localizare

Ultimele stiri:

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Alegerea sistemului de încălzire pentru locuința ta este una dintre deciziile cele mai importante pe care le vei lua. Nu doar că va determina confortul și eficiența energetică a casei tale, dar va avea un impact semnificativ și asupra bugetului tău pe termen lung. Printre opțiunile de calitate se numără centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 de 25 kW, o soluție de încălzire în condensație care combină performanță, fiabilitate și economie într-un pachet modern și inteligent pentru o casă de dimensiuni medii.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu