Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Anunturi Imobiliare Stejaru (Farcasa)

Teren insorit, plat la Stejaru intre Piatra Neamț si Bicaz 42.500€

Teren insorit, plat la Stejaru intre Piatra Neamț si Bicaz

Stejaru (Farcasa), Stejaru (Farcasa)

Teren insert, cale de acces, curent electric, ideal pentru casa de vacanță, A-homes, sau pur si simplu de pus straturi ca hobby. Localizat intre Piatra Neamț si Bicaz cu vedere superba. Pentru d[...]

42.500€ 1700 m2 Teren constructii Localizare
Apartament Stejaru de renovat 15.000€

Apartament Stejaru de renovat

Stejaru (Farcasa), Stejaru (Farcasa)

Pentru cei care doresc un apartament pe care să-l renoveze cum doresc, intre Piatra Neamț si Bicaz, propunem spre vanzare un apartament mic, de renovat. Exista loc de joaca, parcare si magazin mixt [...]

15.000€ 30 m2 Garsoniera Localizare Et.1/P+2

Ultimele stiri:

Proprietăți imobiliare de 7 MILIARDE € scoase la vânzare la TNI, oferte imobiliare la prețuri speciale în capitală provincie și străinătate, reduceri la imobile ce cumuleaza 350 milioane €, soluții de creditare imobiliară și variante de eficientizare energetică a locuinței ! DESPRE ȘI PENTRU OAMENI !

Sustenabilitatea a devenit un subiect de prim-plan în toate industriile, iar domeniul construcțiilor nu face excepție. Pe măsură ce impactul încălzirii globale devine tot mai evident, oamenii și-au îndreptat atenția către soluții mai prietenoase cu mediul, care să asigure confortul și bunăstarea fără a dăuna planetei. Casele sustenabile reprezintă o alternativă tot mai căutată, construcții care minimizează amprenta de carbon și valorifică resursele regenerabile.

Alegerea sistemului de încălzire pentru locuința ta este una dintre deciziile cele mai importante pe care le vei lua. Nu doar că va determina confortul și eficiența energetică a casei tale, dar va avea un impact semnificativ și asupra bugetului tău pe termen lung. Printre opțiunile de calitate se numără centrala Viessmann Vitodens B0KA 050 de 25 kW, o soluție de încălzire în condensație care combină performanță, fiabilitate și economie într-un pachet modern și inteligent pentru o casă de dimensiuni medii.

Vezi toate stirile

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu