Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Vasile Aaron, Sibiu

€119.900

Detalii despre proprietate

De vanzare in Selimbar apartament cu 2 camere decomandate si gradina proprie situat la parterul inalt al unui imobil cu doar 3 nivele si 4 apartamente pe nivel, construit in anul 2020 ce dispune de izolatie exterioata, interfon si parcari proprii.

Apartamentul are 55 mp utili si este compus din living in suprafata de 20.54 mp, bucatarie inchisa de 11.61 mp, dormitor de 12.90 mp, o baie de 5.46 mp si un hol cu spatiu pentru pantofar si cuier. Separat de suprafata utila apartamentul dispune de un balcon inchis in tamplarie pvc cu suprafata de 5.16 mp in care accesul se face din living si bucatarie. Acesta dispune de multiple spatii pentru depozitare mascate si incorporate. Pe hol se afla un cuier si un spatiu generos pentru depozitare, ambele aplicate pe perete.

Locuinta dispune de o gradina proprie trecuta in acte in suprafata de 50 mp amenajata cu gazon, alei pietonale, arbusti ornamentali si racod exterior pentru apa. Aceasta este inchisa perimetral cu gar iar accesul se face atat din apartament prin intermediul balconului cat si exterior direct din trotuar prin intermediul unei porti metalice.

Amenajarile interiore sunt moderne si de calitate: mobilier de bucatarie din MDF cu sistem soft cloze, electrocasnice incorporate ( frigider, cuptor cu microunde, cuptor electric, plita pe inductie, hota si masina de spalat vase ), usi de interior din lemn marca Naturen, pereti zugraviti in lavabila alba, usa de acces metalica antiefractie, tamplarie pvc 5 camere 3 foi de sticla marca Qfort, glafuri albe interioare si rulouri. Baia dispune de cada si este amenajata cu obiecte sanitare suspendate si bazin wc incorporat, masina de spalat rufe si uscator rufe.

Incalzirea este asigurata de o centrala pe gaz in condensatie marca Bosh cu intalatii termice din teava multistrat si distribuitor pentru fiecare calorifer in parte. In plus pentru zilele calduroase de vara acesta are instalat in dormitor o unitate de aer conditionat.

Balconul este deschis in tamplarie pvc, este pavat cu gresie antiderapanta si dispune de un spatiu pentru depozitare amenjat din pvc.

In pretul de achizitie este inclus si un loc de parcare amenajate in fata imobilului si trecute in acte.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat asa cum reiese din fotografii la pretul de 119.900 euro negociabil. ID intern: 2266.

Despre Agentie

Atum Imobiliare

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie
Climatizare: Aer Conditionat

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usa intrare: Metal
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Lux
Contorizare: Gaze, Caldura, Apa
Dotari imobil: Interfon

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential

Localizare

Anunturi similare:

Apartament 2 camere Vasile Aaron, Sibiu 52 m2 2 camere Localizare 99.000€
Apartament 4 camere Vasile Aaron, Sibiu 68 m2 4 camere Localizare 134.990€
Apartament 2 camere Vasile Aaron, Sibiu 55 m2 2 camere Localizare 106.000€
Apartament 3 camere Vasile Aaron, Sibiu 70 m2 3 camere Localizare 125.000€
Apartament 2 camere Vasile Aaron, Sibiu 54 m2 2 camere Localizare 106.500€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu