Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

CASA MODERNA BALOTEȘTI

€140.000 + TVA

Detalii despre proprietate

DUPLEX BALOTESTI

DIRECT DEZVOLTATOR - COMISION 0

Vile Tip CUBIC – Balotești - Laguna Verde, Parcul Eden land Park 

4 camere, suprafață utilă 120 mp, suprafață curte 150 mp, 2 parcări.  

 

Eight Properties vă propune un proiect rezidențial premium.

Eight Cubic Residence este situat la 15 minute de nordul capitalei, într-o zona verde, armonioasă, departe de stres și de poluare, dar aproape de București.

Eight Properties este format din 52 de vile duplex cu regimul de înălțime de P+E1 și este amplasat în nordul zonei metropolitane a Bucureștiului, în Balotești într-o zona rezidențială în plină dezvoltare, pe Șoseaua Pipera-Tunari (Dimieni – Baloteşti) în vecinătatea DN1. Mediul înconjurător este verde și foarte primitor, complexul este poziționat în apropierea zonelor de agrement lângă lacul Vlăsiei, dar totodată și în imediata proximitate a capitalei.

Vilele tip duplex sunt poziționate la 15 km distanța de București, cu acces facil din 3 căi: DN1, A3, Șoseaua Pipera Tunari, și în curand A0. 

Locația este amplasată la o distanță de 5 km Therme Bucureşti, 6 km de Mc Donald's Prisma, 10 km de aeroportul Otopeni, 17 km de Mall Băneasa, Ikea, Carrefour Feeria, Sellgross. Centrele comerciale Lidl, Profi, Mega Image sunt amplasate la ca 10 minute distanță. Mijloace de transport - 448 Piaţa Presei Libere Baloteşti – Moară Vlăsiei, linia de autobuz 449 Pipera – Tunari – Dimieni și linie de maxi taxi la 300 mp.

Arhitectură tip CUBIC pentru exploatarea optimă a spațiului.

Proiectul este unul modern, arhitectură caselor de tip cub fiind ceea mai eficientă soluție în exploatarea spațiului interior și exterior. 

Datorită managementului de proiect minuțios și corect, spațiile interioare pot fi folosite în întregime, forma spațiilor respectând geometria cubică.

Casele noastre au suprafețe generoase și sunt compartimentate inteligent cu spații eficiente și pline de personalitate. Fiecare vilă are o suprafață ideală utilI de 120 mp ce ce conferă un stil de viață confortabil, în aceiași măsură spațiul exterior este amplu atât pentru zona de relaxare, cât și pentru zona de parcare.

Fiecare vila dispune de o curte cu o suprafață de 150 mp, dimensiune practică în vederea întreținerii spațiului verde, 1 terasă foarte spațioasă și cele 2 parcări care sunt amplasate în zona de acces a vilelor, acestă poziționare neafectând curtea destinată relaxării. Aceste spații sunt menite să îmbine armonios OUT-DOOR-ul stilului de viață actual. 

Conceptul proiectului este gândit asfel încât să îndeplinească toate standardele unei case destinate în primul rând familiei. Prin acest proiect am creat arhitectura cuvântului “acasă”, pentru a-ți oferi un spațiu primitor și care să acorde tot confrortul tinerei comunități Eight Properties.

Compartimentarea pe mai multe nivele oferă avantajul separării zonelor de zi și de noapte, și totodată a intimițatii.

Parter -  dispune de living, bucătarie, spațiu tehnic, grup sanitar cu geam terasă și curte. 

Etajul 1 - dispune de 3 dormitoare, hol, 2 grupuri sanitare cu geamuri și 1 dressing. 

Materialele de construcție și finisajele au fost selectate după standarde de calitate care să ofere siguranță și confort.

Structură și finisaje interioare

Vasta experiența a constructorului în domeniul dezvoltarii locuințelor a dus la maximilizarea calității în implementarea proiectului. Structura de rezistență este alcatuită din beton armat, stâlpi, grinzi, planșee, placă peste parter, iar acoperișul cu structură din lemn termoizolat și tablă Lindab. Pereții sunt construiți folosind cărămidă Porotherm de 25 și 11.5. Proiectul este realizat din realizat la standardele coforme cu vasta experiență a dezvoltatorului în domeniul construcțiilor civile.

Finisajele folosite aparțin categoriei premium. Finisajele interioare pentru pardoseli sunt realizate cu plăci ceramice pentru bucătărie și pentru baie. Pentru dormitoare și zonele de zi am optat pentru parchetul laminat, în baza un buget alocat de dezvoltator la alegerea cumpărătorului. Pereții și tavanele vor fi finisate cu vopsea lavabilă albă.

Sistemul de încălzire în pardoseală al caselor este asigurat de o centrală pe gaz. Tâmplărie Gealan cu ferestre mari, oferă locuinței tale lumină și o vedere panoramică asupra curții tale. În funcție de solicitările cumpărătorilor, anumite finisaje se pot optimiza în funcție de buget sau preferințe. Ușile amplasate la exterior exterior sunt marca Megadoor iar cele din interior marca Pinum.

Casă ta o investiție pe viață! Din acest motiv ne-am gândit la dezvoltare durabilă și la susținerea implementării proiectului cu ENERGIE ALTERNATIVĂ. Energia solară crește valoarea casei tale și își acoperă singură costurile. Noile locuințe au integrate de către noi partea de instalație necesară panourilor fotovoltaice, proiect finanțat de către stat.

 

FINANȚARE

Finanțarea acestui imobil se poate efectua din surse proprii sau creditare bancară. Consultanță și intermediere credit gratuită!

PREȚ 140.000 +TVA 5% 

Prețul de listare pentru este pentru vila vândută în stadiul "la alb". Pachetul de finisaje se poate achiziționa la prețul de 8.500 euro.(gresie, faianță, parchet, uși de interior, obiecte sanitare).

Oferte  speciale

Proiectul este în stadiu de desfășurare a construcției, termenul de finalizare a proiectului este estimat în luna septembrie 2022.

STADIU INVESTIȚIE

(3% Discount)

  • 85% - Avans
  • 15% - Pedare

STADIU PROIECT

(2% Discount)

  • 50% Cash
  • 50% Predare

STADIU ETAPIZAT 

(1% Discount)

  • 20% - 5 Etape

 

*Fotografiile au titlu informativ.

Termenul de finalizare al proiectului luna august 2022.

Termenul de predare după realizarea finisajelor personalizate luna septembrie 2022.

*Realizarea finsiajelor este personalizata in bugetul alocat de dezvoltator.

Despre Agentie

BELIZE DEVELOPMENT

Str. Odobe?ti Nr. 13, bl. V35, Sc. C, AP. 90, Camera X, sector 3, Bucure?ti

+4.07 ...

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa, Gaz, Canalizare
Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Usi interioare: Pvc
Ferestre: PVC
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior

Dotari

Mobilat: Complet
Contorizare: Gaze, Apa
Dotari imobil: Curte interioara

Servicii

Servicii Imobil: Supraveghere video

Informatii suplimentare

Recomandat Pentru: Rezidential
Detalii zona: Strazi asfaltate

Localizare

Anunturi similare:

Casa/Vila Balotesti, Balotesti 110 m2 Casa/Vila Localizare 135.000€
Casa/Vila Balotesti, Balotesti 115 m2 Casa/Vila Localizare 124.000€
Casa/Vila Balotesti, Balotesti 119 m2 Casa/Vila Localizare 140.000€
Casa/Vila Balotesti, Balotesti 119 m2 Casa/Vila Localizare 140.000€
Casa/Vila Balotesti, Balotesti 119 m2 Casa/Vila Localizare 140.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu