Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casuta paradis verde langa padure in Teghes (Domnesti)

€88.000

Detalii despre proprietate

Excelenta prin experienta! Va propunem la vanzare o proprietate speciala in Teghes (Domnesti), care se preteaza foarte bine atat pentru rezidential, cat si pentru utilizarea in sistem de casa de vacanta/weekend, organizare evenimente private.



Zona superba in liziera padurii, o oaza de liniste, fara vecini pe o raza de cateva sute de metri. Fazani, iepuri, caprioare si numeroase pasari care pot fi observate deseori pe campurile din apropiere.



Casa este construita in 2008 pe structura de lemn si panouri sandwich, izolatie de 20 cm in total cu polistiren/vata pe interior si exterior. Incalzire pe pompa de caldura Mitsubishi, ventiloconvectoare si calorifere. Mini-statie proprie de epurare (nu vine vidanja). 3 puturi de apa (1 pt casa, 1 pt curte, 1 rezerva). Curent trifazic 380V. 4 camere de supravghere video. Instalatie electrica ignifuga.



Drum de servitute pietruit folosit doar de actualii proprietari ai casei. Suprafata teren 840mp+420mp (in imediata apropiere), posibilitate extindere. Amprenta la sol 75mp, suprafata utila totala 124mp, suprafata construita desfasurata 156mp. Compartimentare: Parter: Living, bucatarie inchisa, baie, veranda inchisa, magazie Etaj: 2 dormitoare, 1 birou, 1 baie, terasa acoperita 26mp, pod pentru depozitare.



Casa se vinde partial mobilata, bucatarie utilata complet cu aragaz/hota,frigider, masina spalat rufe, aer conditionat. Piscina exterioara acoperita cu acoperis retractabil (functionala pe timp calduros) Garaj pentru 2 masini + alte 2 anexe/magazii (intabulate/toate apar in acte). Curte amenajata cu foisor, gratar, balansoar si numerosi copaci (brazi, flori, etc).



Casa si terenul alaturat se vind la pachet pentru pretul de 88000 EURO, nu se adauga TVA. Program de vizionare flexibil, avem cheile proprietatii.



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Despre Agentie

Top Estate Team

+4.07 ...

Specificatii proprietate

Utilitati

General: Curent electric, Apa
Incalzire: Calorifere
Climatizare: Aer Conditionat
Internet: Cablu

Finisaje

Stare interior: Renovat
Pardoseala: Parchet, Gresie
Pereti: Var, Vopsea Lavabila, Faianta
Izolatie termica: Exterior, Interior

Dotari

Alte spatii: Terasa
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Mobilat: Partial

Informatii suplimentare

Detalii zona: Strazi pietruite

Localizare

Anunturi similare:

Casa/Vila Domnesti, Domnesti 115 m2 Casa/Vila Localizare 99.000€
Casa/Vila Domnesti, Domnesti 102 m2 Casa/Vila Localizare 99.000€
Casa/Vila Domnesti, Domnesti 229 m2 Casa/Vila Localizare 89.900€
Casa/Vila Domnesti, Domnesti 91 m2 Casa/Vila Localizare 105.000€
Casa/Vila Domnesti, Domnesti 118 m2 Casa/Vila Localizare 95.000€
Whitepress

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Anuntul Imobiliar te ajuta in 3 pasi simpli sa iti vinzi proprietatea...

Adauga anunt si tu